Men hej hopp gummisnopp!

Hej "alla" söta!

nu jag berätta ska om dagen jag varit madeleine och ellenor med!


(läs med mysterisk berättar röst)
Det började igår kväll...(eller ne det var faktiskt på dagen) Jag gick med madde till bussen och till våran fasa så märkte vi att vi hade missat bussen! nu var det bara för ellenor att hålla ut för hon var i stan och väntade på flickorna.
När dom kommit fram med en annan buss så failade lina med sin hoppkram på Ellenor och skämde ut sig för HEEELA busstorget... vad skulle Lina ta till sig nu? det var bara att skratta åt den stora failen och skutta vidare!


Äh vafan nu orkar jag inte mer.... hade bara en jävligt skön,lugn och mysig kväll med madde och ellenor :)
kanske kommer upp bilder sen som jag tattar från Ellenor blogg ;)


Peace out bitches 

Ps. hade årets träningspass ikväll iaf, JÄVLIGt jobbigt kan jag säga er. Ds.

Stuck in a shithole called Östersund...

Ja men se där! nån som aldrig skulle blogga har startat en som hundratals andra medelmåttiga människor i denna håla som kallas för stad ;)

Ehm... vad ska jag berätta? Jo mitt syfte med den här bloggen är att berätta om min vardag (thank you mr obvious!) men även lägga in typ bilder som jag ritar,sångklipp  och kanske lite outfitt bilder också!

hahaha ja det här kommer ju gå bra känner jag... eller inte... ajja 

JAG=nolifer 
LÄSARE=nolifer 

om det skulle komma någon inpluppandes här på min skitblogg så tycker jag ni ska lämna den på en gång! här finns fan inte nått vettigt att läsa om

dom som tycker(dom som inte finns dvs) jag har ful header får leva med det tills jag orkar lyfta på mitt feta arsle och fixa det, deal with it! hahah skrattar seriöst åt att det är skor längst upp...
hej jag heter lina och jag tänkte börja blogga om mina skor. Den här skon har en alldeles speciell lukt! Jo förstår du den här skon har en lätt odör av, hmm vad är det jag känner... jo men visst är det det jag tror! Det är ju hundbajs som har slipprat in, sen så är det den klassiska lukten av fotsvett såklart ;) 


Det skulle ni gilla va?? 


See you later nolifers!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0